AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 30.1.2018

PS Kemi siirtyy Craft-tuotemerkin alle

PS Kemi siirtyy Craft-tuotemerkin alle

PS Kemi ja Oy Trexet Finland Ab ovat solmineet kolmen vuoden yhteistyösopimuksen koskien Craft-tuotemerkkiä.

PS Kemin edustusjoukkue, valmennusjohto sekä taustavoimat käyttävät jatkossa Ruotsissa 1973 perustetun Craft-tuotemerkin varusteita. Craft tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Craft lanseerasi vuoden 2017 alussa uuden Teamwear-malliston, joka keskittyy palvelemaan eritoten joukkuelajeja ja vastaamaan monipuolisesti niiden tarpeisiin.

– Kolmen vuoden varustesopimus Craftin kanssa on seuralle merkittävä niin taloudellisesti kuin imagollisestikin. Olemme ensimmäinen Veikkausliigan seura Craftin lipun alla ja se on meille iso asia. Tärkeää on myös, että tuotemerkin vaihtumisesta huolimatta voimme jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä paikallisen Painatus Äxän kanssa, joka hoitaa edelleen fanituotteet, jakelun sekä painatukset kaikkiin tuotteisiin, kertoo seurajohtaja Arto Hakala.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän sopimukseen, joka on hieno askel ja päänavaus Craftille kaupallisesti todella tärkeässä lajissa. Saamme tätä kautta valtakunnallista näkyvyyttä merkittävän lajin ykkössarjassa, joka on omiaan lisäämään brändin tunnettuutta Suomessa, kommentoi Jussi Lehmusvirta Craftin ja Oy Trexet Finland Ab:n puolesta.

Lisää uutisia