AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 20.1.2018

​TPS:n Tomas Hradecky pitkään sivussa

​TPS:n Tomas Hradecky pitkään sivussa

Tomas Hradecky loukkaantui torstaina pahasti harjoituksissa ja on jonkin aikaa sivussa pelikentiltä. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n paitaan vastikään liittynyt Tomas Hradecky joutuu akillesjänneoperaatioon.

Alkuviikosta TPS:n kanssa kauden 2018 kattavan sopimuksen tehnyt Tomas Hradecky loukkasi torstaina ikävällä tavalla joukkueharjoituksissa jalkansa.

- Tutkin heti harjoitusten jälkeen Tomaksen jalan ja ultraäänitutkimuksessa vahvistui, että kyseessä on akillesjänteen repeämä, TPS:n joukkuelääkäri Petri Kallio Mehiläisestä analysoi.

- Tomaksen akillesjänne päästään operoimaan ortopedi Petri Paakin toimesta ensi tiistaina. Kuntoutus ja sitä kautta täyteen pelikuntoon pääseminen tulee kestämään aika pitkään. Teemme toipumisennusteen operaation jälkeen, Kallio totesi.

25-vuotias Hradecky kävi aikanaan läpi koko TPS:n junioriputken ja pelasi sen jälkeen Veikkausliigassa IFK Mariehamnissa, RoPS:issa sekä SJK:ssa. Kaudella 2016-17 hän edusti Tshekin pääsarjassa pelaavaa Bohemians 1905:n joukkuetta. 187-senttinen Hradecky on pelannut yhteensä 85 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia.

Lisää uutisia