AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 19.1.2018

KuPS:n valmennus- ja joukkueenjohto lopullisessa koostumuksessaan

KuPS:n valmennus- ja joukkueenjohto lopullisessa koostumuksessaan

Kuopion Palloseura on nimennyt uuden hierojan pelikautta 2018 varten. Pitkän työn kuopiolaisen jalkapalloilun parissa tehnyt Heikki Kankkunen liittyy nyt Veikkausliigajoukkueen palvelukseen huolehtiakseen KuPS-pelaajien lihaksiston hyvinvoinnista.

Kankkunen on kuopiolaiselle jalkapalloväelle erittäin tuttu henkilö jo useiden vuosien takaa ja hän pääsee nyt mukaan kuopiolaisen huippujalkapalloilun keskeisimpään ytimeen vankkaa ammattiosaamistaan osoittamaan.

Kuopiolaisseuran valmennus- ja joukkueenjohto on Kankkusen nimityksen jälkeen nyt valmiina lopullisessa koostumuksessaan pelikautta 2018 varten. Jani Honkavaara jatkaa Veikkausliigajoukkueen päävalmentajana, amerikkalainen Mike Keeney jatkaa toisena valmentajana ja Jyväskylästä kotoisin oleva Jori Särkkä on aloittanut työt kuopiolaisjoukkueen uutena maalivahtivalmentajana.

Espanjalainen Luis Anula jatkaa erinomaista työtään Veikkausliigajoukkueen fysiikkavalmentajana ja Sami Miettinen jatkaa huoltopäällikkönä sekä joukkueenjohtajana. Pihlajalinna Oy tuottaa joukkueen tarvitsemat lääkäripalvelut Janne Pesosen jatkaessa joukkuelääkärinä. Kuopiolainen Bodium Oy tuottaa tarvittavat fysioterapiapalvelut ja kuopiolainen Erikoishammaslääkäriklinikka Hohde Oy tuottaa tarvittavat hammaslääkäripalvelut.

Henri Määttä jatkaa seuran pelaajakoordinaattorina ja Pietarista saapunut Konstantin Shipulin jatkaa seuran urheilutoimenjohtajana. Kaksikko vastaa kuopiolaisseuran pelaajakartoituksesta ja pelaajahankinnoista. Viki Savonen jatkaa liigajoukkueen videoanalyytikkona.

Lisää uutisia