vko.02 // 13.1.2018

TPS harjoitusottelussa tasapeliin Hakan kanssa

Onni Valakari pelasi TPS-paidassa täyden ottelun. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS avasi harjoitusottelut kauden 2018 osalta lauantaina, kun Valkeakosken Haka saapui vieraaksi Kupittaalle. Ottelu päättyi 2-2-tasapeliin.

TPS hallitsi tapahtumarikkaan ensimmäisen puoliajan tapahtumia, mutta ainoan maalin iski kuitenkin Hakan Henri Malundama.

Toinen puoliaika oli hieman tasaisempi. 66 minuutilla Salomo Ojala siirsi Hakan jo kahden maalin johtoon. TPS tuli maalin päähän, kun Mika Ääritalo kavensi kulmapotkusta tilanteeksi 1-2. Ottelun 82. minuutilla TPS-kasvatti Joakim Latonen tälläsi makeaan paikkaan uransa ensimmäisen maalin edustusjoukkueessa. Tämä maali jäi ottelun viimeiseksi.

TPS:n kokoonpano: Jonathan Viscosi (46. Tatu Kujanpää), Juri Kinnunen, Niklas Friberg (46. Rasmus Holma), Miro Tenho, Antto Tapaninen (46. Sami Rähmönen), Juho Montola (46. Joakim Latonen), Niklas Blomqvist (46. Jonni Peräaho), Onni Valakari, Aleksi Ristola (46. Oskari Jakonen), Riku Sjöroos (62. Jani Virtanen), Elias Ahde (62. Mika Ääritalo).