AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2018

Piccareta KaaPo-voitosta: ”Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”

Piccareta KaaPo-voitosta: ”Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”

Fabrizio Piccareta piti näkemästään. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter voitti lauantaina Kakkosessa pelaavan KaaPo:n 4-0 (2-0) Kupittaalla pelatussa harjoitusottelussa. Melkoista pelaajarulettia ottelussa pyörittänyt Inter teki kummankin jakson aikana kaksi maalia.

Inter peluutti ottelussa kaikkiaan 22 pelaajaa. Jokainen pelaajista sai peliaikaa vähintään puoli tuntia. Päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli hyvillään, että vastuuta pystyttiin antamaan kaikille kokoonpanossa olleille pelaajille.

- Tässä ottelussa peliaikaa ensimmäistä kertaa edustusjoukkueessa sai monta nuorta pelaajaa, jotka ovat esiintyneet edukseen harjoituksessa. Pelaajat onnistuivat tänäänkin hyvin, kiitteli Piccareta.

Kokoonpanossa nähtiin myös neljä sopimuksettomassa tilassa ollutta pelaajaa. Osaamistaan kentällä näyttivät aloituskokoonpanossa puolustaja Martinos Christofi, keskikenttäpelaaja Ivan Sesar ja hyökkääjä Lukas Brambilla. Kolmikosta viimeksi mainittu näytti tehokkuuttaan tekemällä kaksi Interin maaleista.

Muista maaleista vastasivat ensimmäisen jakson lopulla Tatu Varmanen ja vaihdosta tunnin kohdalla sisään tullut hyökkääjä Joona Järvistö, jolla ei myöskään ole vielä sopimusta Interin kanssa.

Ottelun voittajasta ei lauantaina ollut missään vaiheessa epäselvyyksiä. Ei, vaikka virheetöntä peliä Inter ei missään nimessä vielä pelannut. Piccareta ei kuitenkaan ollut tästä huolissaan.

- Tässä vaiheessa kautta on ymmärrettävää, että kentällä nähdään teknisiä virheitä. Tämä johtuu pitkälti siitä, että rasitustaso harjoituskentällä on kova tällä hetkellä. Tämä kuitenkin muuttuu paremmaksi, kun pelaajat vain jaksavat pitää tämän asenteen yllä päivittäin, huomauttaa Piccareta.

Kaiken kaikkiaan Inter-luotsi oli tyytyväinen siihen, mitä kentällä tänään näki.

- Sain hyvän vastauksen siihen, mitä halusin kentällä nähdä. Hyvää joukkuehenkeä sekä yhtenäisyyttä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, päätti Piccareta.

Lisää uutisia