FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.02 // 12.1.2018

Vuorinen Kalermosta: "Aika ottaa seuraava steppi"

Vuorinen Kalermosta: "Aika ottaa seuraava steppi"

Petri Vuorinen näkee Akseli Kalermossa paljon potentiaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen odottaa tuoreen hankinnan Akseli Kalermon ottavan seuraavan askelen urallaan alkaneella kaudella.

Nuorisomaajoukkueissa Kalermo on käynyt läpi U15-U19 ikäluokat. Ura ei kuitenkaan ole ottanut sellaista nousukiitoa, miltä vielä muutama vuosi sitten näytti.

– Olemme hankkineet nuoria pelaajia, joilla on mahdollisuus kehittyä vähintään vakituisiksi Veikkausliigapelaajiksi. Akselilla on potentiaalia, sillä uran kehityskäyrä ei ole nuoruuden jälkeen ollut sellainen kuin hän itsekään on varmasti odottanut. On tullut takapakkia ja nyt on se vaihe urasta, kun hänen tulee ottaa se seuraava steppi pelaajana. Haluamme antaa sen mahdollisuuden hänelle, Vuorinen kommentoi.

Takapakkia ovat tuoneet matkan varrella muun muassa loukkaantumiset.

– Olemme loman jälkeen jälleen testanneet pelaajia kattavasti ja me olemme onnistuneet viime vuosien aikana rakentamaan pelaajien fysiikkaa, kun he ovat tänne tulleet. Saamme testitulosten kautta taas yksilöidyt ohjelmat pelaajille, joiden avulla he pystyvät kehittämään itseään.

- Ei varmasti jää siitä puolesta kiinni ja se on ollut viime vuosina myös niitä asioita missä olemme onnistuneet pelaajien suhteen. Varmasti se vaikuttaa myös siihen, miksi monet nuoret pelaajat haluavat tulla meille, Vuorinen analysoi.

Lisää uutisia