FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.02 // 12.1.2018

​KuPS tasapeliin vuoden ensimmäisessä ottelussaan

​KuPS tasapeliin vuoden ensimmäisessä ottelussaan

KuPS kohtasi perjantaina JJK:n ja jäi jyväskyläläisseuraa vastaan maalittomaan tasapeliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura pelasi maalittoman tasapelin JJK:ta vastaan vuoden 2018 ensimmäisessä ottelussaan.

Ykkösen seura JJK ja Veikkausliigan viime kauden hopeamitalisti KuPS taistelivat Vehkahallissa 90 peliminuuttia ilman täysosumia. Kuopion Palloseura peluutti ottelussa kaikkia 17 mukana ollutta pelaajaa ja kaikki saivat siten hankittua tärkeää pelituntumaa viikon kuluttua tapahtuvaa cup-avausta varten. Kuopiolaisten uusin pelaajahankinta Tabi Manga pelasi täydet 90 minuuttia perjantain debyytissä.

Kuopiolaisten päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen harjoitusottelun antiin, vaikkei maalinteossa tällä kertaa onnistuttukaan.

- Ottelu palveli tarkoitustaan. Pelissä oli ihan hyvä vauhti ja tempo ja ajoittain peli oli ihan hyvää. Puolustuspelaamisemme oli hyvää ja Tabi Mangasta näkee, että hän on vahva pelaaja. Hän pelasi OK-ottelun oltuaan mukana vasta hyvin vähän aikaa, valmentaja totesi.

-Aika tasainen peli, jossa molemmilla oli omat hetkensä. Tämä oli aika tyypillinen vuoden ensimmäinen ottelu. Puolustamiseen ollaan tyytyväisiä, hyökkäämisessä oli vähän vaikeuksia varsinkin alussa. Murtautuminen oli vaikeaa ja laakit jäivät piippuun. Tärkeää oli saada peliaikaa ja pelinomaista ison kentän rasitusta kaikille, Honkavaara muistutti.

KuPS:n kokoonpano 1. puoliajalla: Otso Virtanen, Nuutti Tykkyläinen, Hamed Coulibaly, Tabi Manga, Jiri Nissinen, Ville Saxman, Jere Hiltunen, Saku Savolainen, Petteri Pennanen, Rasmus Karjalainen, Ats Purje.

KuPS:n kokoonpano 2. puoliajalla: Otso Virtanen, Sharp Räsänen, Mikko Pitkänen, Tabi Manga, Jiri Nissinen, Ville Saxman (68 min Rasmus Karjalainen), Joona Hiltunen, Ilmari Niskanen, Petteri Pennanen (68 min Jere Hiltunen) Joni Mäkelä, Eetu Pellikka.

Lisää uutisia