FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.02 // 11.1.2018

​KuPS:n Joni Mäkelä: "Siirto Kuopioon oli onnistunut ratkaisu"

​KuPS:n Joni Mäkelä: "Siirto Kuopioon oli onnistunut ratkaisu"

Joni Mäkelä on viihtynyt KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikenttäpelaaja Joni Mäkelä lukeutui Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen viime kauden isoihin onnistujiin.

Valkeakoskelta siirtynyt Mäkelä pelasi KuPS:ssa 17 liigaottelua onnistuen maalinteossa neljä kertaa ja hieno sarjakausi päättyi iloisten mitalijuhlien merkeissä. Mitalikaudesta jäi pelaajalle tosi hyvät fiilikset.

- Me pääsimme joukkueena asettamiimme tavoitteisiin. Mitali tuli ja siihen ollaan tyytyväisiä ja europelipaikkaan myös. Omasta sarjakaudestani jäi eniten mieleen ensimmäinen liigamaalini SJK:ta vastaan, Mäkelä iloitsee.

Keskikenttäpelaajan tavoitteena oli päästä jälleen pelaamaan Veikkausliigassa ja henkilökohtainen unelma toteutui hienolla tavalla kuopiolaisseuran riveissä.

- Siirto Kuopioon oli onnistunut ratkaisu ja olen tosi tyytyväinen siitä että tulin tänne. Otin askeleen eteenpäin ja pystyin kehittymään täällä paljon enemmän. Paluu liigatasolle oli minulle henkilökohtaisesti tärkeä. Ykkösessä olen aiemmin saavuttanut hopeaa FC KooTeePee:ssä ja pronssia AC Oulussa ja olen voittanut Kai Pahlman-turnauksen OLS:ssa, Joni kuvailee aiempia mitalisaavutuksiaan.

Uusi harjoituskausi on jo alkanut ja tämän vuoden ensimmäinen ottelu on edessä pian.

- Lähden ensi kauteen odottavin mielin. Meiltä odotetaan nyt enemmän ja me itse odotamme itseltämme enemmän. Me jatketaan siitä mihin viime kausi lopetettiin. Taso on pidettävä ja mielellään parannettava. Sitä me lähdemme työstämään uuteen kauteen. Henkilökohtaisena tavoitteena on mennä eteenpäin kohti avauskokoonpanoa.

- Lomareissullani kävin USA:ssa, Balilla, Dubaissa ja Uudessa Seelannissa. Se oli hieno reissu ja paikat olivat tosi mukavia, reissulla odotin jo että pääsee jälleen takaisin Kuopioon treenaamaan, Joni iloitsee.

Lisää uutisia