FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.02 // 11.1.2018

Akseli Kalermo siirtyy VPS-paitaan

Akseli Kalermo siirtyy VPS-paitaan

VPS on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Akseli Kalermon kanssa.

Kalermo on vielä nuori, 20-vuotias toppari, joka on ehtinyt urallaan nähdä jo monenlaista. Kannuksen Uran kasvatin tie kulki junioritasolla Kokkolan Pallo-Veikkojen kautta Oulun Luistinseuraan ja hän ehti olla tovin jo AC Oulun mukana nuorukaisena.

Seuraava osoite oli kuitenkin heti peruskoulun jälkeen IF Brommapojkarnan akatemia. Parin Ruotsin kauden jälkeen tie vei Atalantan akatemiaan. Italiasta Kalermo palasi Suomeen 2015, jolloin ensin meni puolitoista kautta RoPSissa ja sen jälkeen puolitoista kautta AC Oulussa.

– Tosi hyvät fiilikset on tällä hetkellä. Marraskuun testijaksolla vakuutuin seurasta, ympäristöstä, olosuhteista, pelaajista ja valmennuksesta ja ajattelin, että haluan siirtyä tänne. Onneksi se toteutui, Kalermo kommentoi.

– Oli muutakin vireillä, mutta testijakson jälkeen VPS oli selvä ykkösvaihtoehto itselle. Uskon, että tämä on minun kannaltani hyvä askel ja on hienoa olla täällä, Kalermo jatkaa.

Pelaaja itse myöntää katsovansa tulevaa kautta uusin silmin.

– No vähän erilaisin tavoittein lähden kauteen kuin aiemmin. En niinkään ajattele montako peliä pitää pelata ja millä tilastoilla, vaan tämän kauden ykköstavoite on saada arkea vielä laadukkaammaksi ja lähteä siitä liikkeelle. Aion hyödyntää kaikki keinot kehittää itseäni VPS:ssa, Kalermo sanoo.

Lisää uutisia