FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 5.1.2018

​Aapo Heikkilä jatkaa RoPS:n riveissä

​Aapo Heikkilä jatkaa RoPS:n riveissä

Aapo Heikkilällä on takana raskas kausi. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaudesta 2016 Rovaniemen Palloseuraa edustanut Aapo Heikkilä, 23, jatkaa Napapiirillä myös tulevan kauden. RoPS ja Heikkilä ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Heikkilä siirtyi Rovaniemen Palloseuraan alkujaan Ykkösen Haukiputaan Pallosta. Hän on puhdasverinen laitahyökkääjä, joka erityisesti nopeutensa ansiosta osoitti vaarallisuuttaan heti ensimmäisellä Veikkausliigakaudellaan.

Viime keväänä Heikkilän odotettiin murtautuvan lopullisesti RoPS:n avauskokoonpanoon, mutta valitettavasti kausi keskeytyi jo maaliskuussa leikkaushoitoa vaatineeseen akillesjännevammaan.

Heikkilä kuitenkin kuntoutui jo syksyn viimeisille kierroksille. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen suurimman kiitoksen hän jakaakin RoPS:n fysiolle Tuomas Könöselle.

- Ilman "Tuskaa" en olisi tässä, Heikkilä tunnustaa Tuomas "Tuska" Könösen merkityksen.

- Teimme viime kesänä Tuskan kanssa valtavan työn sen eteen, että saisin vielä pelata Veikkausliigassa sekä jatkaa Rovaniemen Palloseurassa.

Heikkilä on jo ennättänyt tutustumaan RoPS:n uuteen valmennuskaksikkoon Toni Koskelaan ja Pasi Tuuttiin. Uusi valmennustiimi kokosi joukkueen kasaan ensimmäisen kerran joulukuun alussa.

Myös Heikkilä odottaa mielenkiinnolla tulevaa kevättä ja alkavaa kautta.

- Toni ja Pasi on todella analyyttinen kaksikko. Molemmat tykkäävät ohjata pelaajia sekä keskustella heidän kanssaan, Heikkilä kertoo ensikokemuksestaan.

- Itsellekin muutos on hyvästä ja antaa uusia virikkeitä. Nyt vain panostan siihen, että pääsen taas vakiinnuttamaan oman pelipaikkani ja saan sitä kautta jälleen olla auttamassa joukkuetta.

Lähde: RoPS:n tiedote
Lisää uutisia