AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 22.12.2017

KuPS:n Pennanen haluaa jatkoa hienolle menestystarinalle

KuPS:n Pennanen haluaa jatkoa hienolle menestystarinalle

Petteri Pennanen oli loppukaudesta yksi KuPS:n avainpelaajista. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuraan palannut keskikenttätähti Petteri Pennanen nautti täysin siemauksin hienosta mitalikaudesta. Keskikentän maestro palasi heinäkuussa Puolasta liittyen keltamustan vahvaan joukkueeseen. KuPS pelasi erinomaisen sarjakauden päätyen Veikkausliigassa kakkoseksi ja hieno pelikausi päättyi iloisten mitalijuhlien merkeissä.

- Ei voi parempaa fiilistä jäädä. Hopeamitali oli paras mitä pystyi saavuttamaan HJK:n jälkeen ja me tehtiin se. Tosi hyvä fiilis kaudesta jäi. Voitin edellisen mitalin 2012 TPS:ssä, jolloin saavutimme pronssia, Pennanen iloitsee KuPS:n verkkosivuilla.

Pennanen pelasi tunteikkaan paluuottelunsa Helsingissä HIFK:ta vastaan. Maestro onnistui lopussa maalinteossakin sinetöiden keltaisten voittolukemiksi 1-4. Tunteet olivat korkealla niin ennen peliä kuin pelin jälkeenkin.

- Tunti ennen pelin alkua tuli kansainvälinen pelilupa. Fiilis oli korkealla jo muutenkin, oli hieno fiilis tulla takaisin ja voitettiin se peli. Se oli loistava hetki, mutta kyllä ne mitalijuhlat Kemissä olivat koko kauden hienoin hetki, pelaaja muistelee.

KuPS lähtee metsästämään hyvää menestystä myös ensi kaudella. Mitalinmakuun päässyt joukkue haluaa pysyä mukana liigan kärkitaistelussa ja Pennanen vaatii joukkueelta entistäkin parempia otteita.

- Runko on hyvin kasassa ja sen ansiosta on helppo lähteä ensi kauteen luottavaisin mielin. Meillä on hyvä lähtötilanne, että ensi kaudesta tulisi vielä parempi. Itselläni on hirveä halu parantaa ja nyt kaikki tietävät, miltä tuntuu menestyä. Nälkää riittää ja tähän ei saa tyytyä, vaan vielä parempi pitää pystyä olemaan jotta ensi lokakuussakin on juhlittavaa. Saumat siihen ovat hyvät, Pennanen muistuttaa.

Lisää uutisia