FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.51 // 18.12.2017

Timi Lahti jatkaa VPS:ssa seuraavat kaksi kautta

Timi Lahti jatkaa VPS:ssa seuraavat kaksi kautta

Timi Lahti jatkaa Vepsussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskuspuolustaja Timi Lahti jatkaa Vaasan Palloseurassa kaksivuotisella sopimuksella.

Kokeneen topparin preesens nuorentuvassa puolustuslinjassa on VPS:lle seuran mukaan iso asia. "Raidasta" on lähtenyt paljon kokemusta eritoten puolustuksen osalta. Seura on etsinytkin uusia, nuoria pelaajia sille alueelle, joista osoituksina viikonlopun aikana julkaistut Eero-Matti Auvisen ja Hindrek Ojamaan sopimukset.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että 27-vuotiaalla Lahdella on kenties entistä suurempi rooli kokeneena pelaajana puolustuksen johtohahmona.

– Timi on isolla sydämellä mukana Vepsussa. Hän osoitti jälleen kesällä voittamisen tahtotilaa ja asennetta kaikille. Hänellä on ollut loukkaantumisia viime vuosina ja nyt on tarkoitus aikaansaada ehjä ja hyvä kausi. Timillä on iso vastuu johtavana pelaajana joukkueessa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi sopimusta VPS:n sivuilla.

Lisää uutisia