AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 16.12.2017

SJK:lla runsaasti uusia kasvoja harjoituksissa

SJK:lla runsaasti uusia kasvoja harjoituksissa

SJK harjoittelee vielä ensi viikon ennen joulua. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n valmistautuminen kauteen 2018 jatkui tällä viikolla ja meno harjoituksissa on ollut todella kovaa. Harjoituksia on ollut kahdesti päivässä ja pelaajat ovat viettäneet pitkiä päiviä Wallsport Areenalla.

Mukana on ollut myös uusia miehiä, kun Suomen U18-maajoukkueen laitapelaaja ja hyökkääjä Mosawer Ahadi ja ruotsalaistoppari Kyle Konwea ovat olleet tutustumassa seuraan. 17-vuotias Ahadi on HJK:n kasvatti ja pelasi viime kaudella Kakkosta PKKU:n riveissä. 192-senttinen Kyle Konwea on kotoisin Göteborgista ja on vanhoja tuttuja SJK:n riveihin jo aiemmin liittyneen Anders Bååthin kanssa. Konwea oli viime kaudella Bååthin tapaan Brommapojkarnan sopimuspelaajia, mutta on nyt etsimässä uutta seuraa.

Seuraan on ollut tutustumassa myös englantilainen, entinen Wiganin laitapuolustaja Jordan Mustoe. Aiemmin mukana ollut Maximo Tolonen lähti alkuviikosta Saksan Bundesliigaseuran harjoituksiin. Maalivahti Teppo Marttinen jatkaa mukana edelleen.

Ensi viikolla SJK pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelun torstaina 21.12. klo 18:00 Wallsport Areenassa, kun se kohtaa Ykkösessä pelaavan FC Hakan. Otteluun on vapaa pääsy. Samalla ottelu päättää kolmen viikon harjoitusjakson ja vuoden 2017 SJK:n joukkueen osalta. Joukkue jää sen jälkeen joululomalle ja palaa heti vuoden 2018 alusta takaisin harjoituksiin.

SJK TV oli paikalla SJK:n perjantain harjoituksissa ja jututti päävalmentaja Tommi Kautosta sekä puolustajia Dani Hatakka ja Jarkko Hurme. Tästä katsomaan videota.


Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia