AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 13.12.2017

Vuoden KuPS-pelaaja Nissilä: "Paras pelikauteni Veikkausliigassa"

Vuoden KuPS-pelaaja Nissilä: "Paras pelikauteni Veikkausliigassa"

Urho Nissilä pelasi vahvan kauden 2017 KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Urho Nissilä pelasi vahvan Veikkausliigakauden 2017. Palloseuran oma kasvatti esitti pelikentillä erinomaisia otteita voittaen KuPS-joukkueen maalikuninkuuden yhdeksällä liigaosumallaan. Nissilän ja KuPS:n loistokausi päättyi riemukkaisiin hopeamitalijuhliin Kemissä.

"Mölymäen Modric" saavutti kauden aikana parhaat arvosanat Savon Sanomien kotiottelukohtaisissa pelaaja-arvioinneissa ja kauden jälkeen hänet palkittiin vuoden KuPS-pelaajana 2017. KuPS ry valitsi Nissilän vuoden nuoreksi pelaajaksi. "Upi" valittiin Veikkausliigan touko- ja syyskuun tähdistöjoukkueisiin ja hän pääsi pelaamaan ensi kertaa myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

Keskikenttämies pelasi tällä kaudella 26 Veikkausliigaottelua tehoilla 9+4. Nissilä on tyytyväinen menestyksekkääseen pelikauteensa.

- Oli tosi hieno ja onnistunut kausi. Tämä on paras pelikauteni Veikkausliigassa, Nissilä iloitsee.

Pallotaituri on voittanut aiemmin A- ja B-nuorten Suomen mestaruudet ja saavutti nyt ensimmäisen mitalinsa aikuisten tasolla.

Nissilä viimeisteli pelikauden aikana toinen toistaan komeampia ratkaisumaaleja. Pelikauden hienoimman liigaosuman nimeäminen vaatiikin pelaajalta hieman miettimistä.

- On aika vaikea valita yhtä. Niitä on aika monta. Ehkä se on JJK-pelin maali, se oli kauden tärkein maali kauden viimeisessä kotipelissä ja varmisti meille mitalin kun voitimme 2-1. Myös HIFK-pelin maali oli aika makea, Nissilä arvioi omia onnistumisiaan.

KuPS ja Nissilä lähtevät tavoittelemaan hyvää liigamenestystä myös ensi vuonna.

- Varmasti tulee hieno kausi 2018. Marraskuun treeneissä meillä on ollut hyvä meininki koko ajan ja joukkue taitaa pysyä aika samanlaisena. Hyvä on lähteä ensi kauteen ja odottavin mielin uuteen pelikauteen lähdetään.

Lisää uutisia