AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 10.12.2017

Hongalla takana ensimmäinen harjoitusviikko

Hongalla takana ensimmäinen harjoitusviikko

"Vesku" joukkoineen on jälleen harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaan noussut FC Honka palasi päävalmentaja Vesa Vasaran johdolla harjoituskentälle tämän viikon alussa.

Hongalla on kasassa 21 sopimusta, joista kuusi on lupaavien nuorten pelaajien kanssa solmittuja akatemiasopimuksia. Vasara on tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, mutta muistuttaa ettei joukkue ole vielä valmis.

- Viime vuoden runko on vahvasti kasassa. Etsimme noin viittä kuutta vahvistusta. Olemme ihan hyvässä tilanteessa, mutta taas toisaalta työ on vielä kesken. Olisi hyvä saada joukkue mahdollisimman nopeasti kasaan ensi kautta ajatellen.

Ensimmäinen julkaistu uusi kiinnitys on kasvattajaseuraansa Vaasasta palaava Jonas Levänen. Leväselle on tarjolla tärkeä rooli Hongan puolustuslinjassa.

- Aikalailla yksi yhteen menee, kun Ilari Äijälä lopetti. Jonas tulee lähtökohtaisesti niihin saappaisiin, Vasara kommentoi.

Tähän asti joukkue on harjoitellut siis suurilta osin viime kauden rungolla. Muutama testipelaajakin on harjoituksissa nähty.

- Joukkueessa ei tosiaan vielä ole tapahtunut suuria muutoksia. Tietenkin muutama pelaaja on jäänyt pois, mutta perusrunko viime vuodelta on harjoituksissa mukana, plus muutama testipelaaja.

Lisää uutisia