AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2017

PS Kemille kaksi uutta sopimusta

PS Kemille kaksi uutta sopimusta

PS Kemi hankki topparin ja keskikenttäpelaajan.

PS Kemi on vahvistanut ensi kauden Veikkausliigajoukkuettaan kahdella uudella pelaajalla.

Toppariosastolle saapuu nimeä Jorginho totteleva brasilialainen Jorge Mesgueu Neto. 26-vuotias ja 183 -senttinen Jorginho pelasi viime kaudella Maltan pääsarjan Hamrun Spartansin joukkueessa 21 ottelua ja teki kolme maalia. Jorginho on Brasilian ja Portugalin kaksoiskansalainen. Hän allekirjoitti PS Kemin kanssa kaksivuotisen sopimuksen try out -leirin päätteeksi.

– Jorginho on sähäkkä ja nopea toppari, joka tuo takalinjoillemme myös tarvittavaa äijämäisyyttä ja jämäkkyyttä, kertoo PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman, joka tähtää ensi kauden joukkueen rakennustyössä osaltaan siihen, ettei viime kauden kaltaisia virhesumia omassa boksissa enää tapahtuisi.

– Jorginho on hyvä pallollinen pelaaja ja pystyy ohjaamaan puolustuksen peliä. Hän on lisäksi mukava kaveri, joka osaa englantia, mikä on myös tärkeää. Jorginho oli yksi pelaajista, joka kiinnitti heti huomiota muutenkin tasokkaalla try out -leirillämme.

Myös Pietarsaaren FF Jarosta saapuva Adam Widjeskog on solminut PS Kemin kanssa kahden vuoden sopimuksen. 19-vuotias ja 179-senttinen keskikenttäpelaaja pelasi viime kaudella Ykkösessä 16 ottelua Jaron paidassa.

Vidjeskog kuuluu Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuerinkiin, jossa hän on tällä kaudella pelannut yhden pelin. Hänellä on lisäksi takanaan viisi alle 18-vuotiaiden, kaksi alle 17-vuotiaiden ja kaksi alle 16-vuotiaiden maajoukkueottelua. Nuorukaisen tilillä on myös yksi Veikkausliigan ottelu kaudelta 2015.

– Adamia olemme seuranneet jo pidempään. Hän on hyvä box to box -pelaaja, jolta löytyy myös kovuutta. Hän on jo näyttänyt tasonsa muun muassa poikamaajoukkueissa. Hän on pelaaja, jolta odotan todella paljon, Åhman kuvailee.

Åhmanin mukaan siitäkään ei ole haittaa, että Widjeskogilla on hyvä sukutausta jalkapallon suhteen. Hänen isänsä Niklas Widjeskog pelasi ja valmensi Jarossa usean kauden ajan.

Lisää uutisia