FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.49 // 6.12.2017

Antonio Regueron rooli RoPS:ssa kasvaa

Antonio Regueron rooli RoPS:ssa kasvaa

Kuva: Juha Tamminen

Antonio Reguero on tehnyt Rovaniemen Palloseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. 35-vuotias osallistuu kaudella 2018 myös seuran maalivahtivalmennukseen.

Antonio Reguero jatkaa RoPS:n ykkösmaalivahtina, mutta tulevalle kaudelle hän tulee ottamaan - tai saamaan - entistä suurempaa roolia myös seuran maalivahtivalmennuksessa.

Hänestä tulee nimittäin tulee RoPS:n juniorijoukkueiden maalivahtivalmentaja.

- Päätoimenkuvani on olla edustuksen maalivahti, mutta rakastan valmentamista. Jo Ossi Koskelan aikaan olin paljonkin hänen apunaan, Reguero kommentoi.

- Siitä tulee haaste, mutta valmensin jo ennen Rovaniemelle saapumistani. Minulla on pitkä ura pelaajana, tiedän harjoittelusta ja uskon, että olen oikea henkilö ohjaamaan nuorempia maalivahteja.

Antonion tuntevat tietävät hänen intohimonsa valmentamiseen. Madridissa on jopa hänen nimeään kantava maalivahtikoulu - Escuela de Porteros Antonio Reguero - jossa hänellä on toistakymmentä valmennettavaa ja useampi valmentaja.

Edustusjoukkueen puolelta Reguero ei ole vielä tavannut kasvokkain RoPS:n uutta päävalmentajaa Toni Koskelaa, mutta miehet ovat jo vaihtaneet ajatuksia puhelimitse.

- Hän vaikutti erittäin ammattimaiselta ja menestyksen haluiselta. Hänhän on jo osoittanut kykynsä Klubi 04:n kanssa, Reguero arvioi.

- Tonin ja viime kauden pelaajien jatkosopimusten myötä meidän tilanne näyttää hyvältä. Toki edessä on työntäyteinen jakso oman pelitavan löytämisessä, mutta se kuuluu tähän asiaan.

Reguero ei ole vielä mukana RoPS:n tämän viikon harjoituksissa, vaan liittyy joukkueen vahvuuteen loppiaisen jälkeen.

Lisää uutisia