FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.49 // 5.12.2017

Maximo Tolonen jättää FC Hongan

Maximo Tolonen jättää FC Hongan

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka ja Maximo Tolonen ovat purkaneet keskinäisen pelaajasopimuksensa, espoolaisseura tiedottaa.

Sopimuksen purun keskeisenä syynä on pelaajan etenkin loppukaudesta vähäiseksi jäänyt peliaika, sekä joukkueen Veikkausliigaan nousun myötä kiristyneen kilpailun johdosta ennustettavissa ollut pieni rooli alkavalla kaudella.

- Harmillinen tilanne, mutta meidän on oltava rehellisiä tilanteesta, sekä reiluja ja läpinäkyviä jokaiselle meillä pelaavalle. Toivotan Maximolle kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin, Hongan manageri Hexi Arteva toteaa.

Hongalla on kasassa yhteensä nyt yhteensä 20 pelaajasopimusta. Uusia julkistuksia on luvassa lähiaikoina.

Lisää uutisia