FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.49 // 5.12.2017

LK: RoPS:lla tukku testipelaajia

LK: RoPS:lla tukku testipelaajia

Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigamiehistö siirtyi uuden päävalmentajan Toni Koskelan komentoon sunnuntaina.

Viikon aikana RoPS:n mukana on Lapin Kansan mukaan muutamia testipelaajia. Keskikentän laitapelaaja Jyri Kiuru Käpylän Pallosta oli mukana jo maanantaina.

Myöhemmin ryhmään liittyy viime kaudella EIFiä Ykkösessä edustanut 23-vuotias keskuspuolustaja Jems Geffard ja rovaniemeläisille tuttu 25-vuotias Ali Hajizadeh AC Kajaanista. Geffardilla on Kanadan sekä Haitin passit ja myös laitapakkina viihtyvä puolustaja on edustanut Haitin maajoukkuetta.

Try outilla on myös kaksi edellistä sesonkia RoPS:aa edustanut, mutta loukkaantumisista kärsinyt Aapo Heikkilä.

Uudelle päävalmentajalle perjantaina päättyvä harjoitusjakso on lähinnä tutustumista uuteen toimintaympäristöön ja pelaajiin. Täysi rähinä alkaa 8. päivä tammikuuta.

– Silloin joukkueen rungon, noin 16-17 pelaajaa pitäisi olla koossa. Haemme myöhemmin lisää 3-4 pelaajaa. Tammikuun lopulla alkavassa Suomen Cupissa on mukana luonnollisesti myös omia junioreita, Koskela toteaa Lapin Kansassa.

– Tässä välissä joukkueella on omatoiminen jakso. Nuoret treenaavat reservijoukkueen mukana ja helsinkiläiset Klubi 04:n matkassa, Koskela huomauttaa.

Lapin Kansan mukaan RoPS:lla on edelleen kassakaapissa julkaisemattomia kontrahteja.

– Kevään tärkein hankinta tuloksen tekemisen kannalta on keskushyökkääjä. Kaikki muutkin etsivät hyvää maalintekijää, eikä tehtävä ole helppo. Hyökkäyspeli pitää rakentaa palvelemaan keskushyökkääjän ominaisuuksia, Koskela kertoo.

Lisää uutisia