FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.49 // 4.12.2017

VPS-j:n arki viedään lähelle edustuksen toimintaa

VPS-j:n arki viedään lähelle edustuksen toimintaa

Vaasan Palloseuran tuleva farmijoukkue, Kolmosta pelaava VPS-j aloittaa harjoittelun maanantaina. Joukkue harjoittelee viidesti viikossa maanantaista perjantaihin. Harjoitukset ovat avoimia joulukuun ajan.

– Lähtökohta on se, että VPS-j:n arki viedään lähelle edustuksen toimintaa, jotta askel sinne helpottuisi. Joukkueen toiminnassa mennään yksilön kehitys edellä ja päätavoite on Kolmosdivarissa. Kauden aikana peleissä voidaan nähdä myös edustuksen pelaajia tilanteen mukaan, kommentoi VPS Junioreiden urheilujohtaja Janne Lindberg.

Harjoituksia vetävät joulukuun aikana Lindberg, Kimi Ilonen ja Ville Priha. Vastuuvalmentaja Christian Sund aloittaa tehtävässään 2.1.2018.

Lisää uutisia