AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 22.11.2017

KuPS:lla viisi testipelaajaa perjantain VPS-ottelussa

KuPS:lla viisi testipelaajaa perjantain VPS-ottelussa

Kuopion Palloseura pelaa perjantaina 24.11. tämän vuoden viimeisen ottelunsa. Perjantain harjoituspelissä kohdataan Veikkausliigaseura Vaasan Palloseura, pelipaikkana on Jyväskylässä sijaitseva Vehkalammen jalkapallohalli.

Kuopiolaisten perjantainen kokoonpano tulee koostumaan testijaksolla olevista pelaajaehdokkaista, jotka pääsevät näyttämään kykyjään kuopiolaisjoukkueen valmennusjohdolle.

Puolustaja Leo Goglichidze on yksi testipelaajista, jonka on määrä pelata VPS-pelissä. FK Krasnodarista saapunut puolustaja liittyi maanantaina KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen.

Norsunluurannikolta saapunut hyökkääjä Juvenal Junior Agnero, kanadalaistoppari Drew Beckie, japanilaispuolustaja Fugo Segawa ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat myös parhaillaan testijaksolla Kuopiossa ja heidän on määrä päästä pelaamaan perjantaisessa pelissä.

Kuopiolaisseuraan siirtyneen hyökkääjän Rasmus Karjalaisen on myös määrä pelata VPS-ottelussa. Puolustajat Nuutti Tykkyläinen ja Johannes Kytilä pääsevät samoin mahdollisesti pelaamaan KuPS-asussa, testijaksolle tullut hyökkääjä Gerald Ben ei sen sijaan pelaa Jyväskylässä. Valmennusjohdon tarkoituksena on peluuttaa kaikkia reissuun lähteviä pelaajaehdokkaita, pelaajajoukon lopullinen koostumus päätetään keskiviikon harjoitusten jälkeen.

Ottelu Vehkalammella alkaa perjantaina kello 14.00.

Lisää uutisia