AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 20.11.2017

Hassan Sesay allekirjoitti vuoden jatkon FC Lahden kanssa

Hassan Sesay allekirjoitti vuoden jatkon FC Lahden kanssa

Hassan Sesay jatkaa tutussa valmennuksessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden sierraleonelainen luottopuolustaja Hassan Sesay on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Sesaylle, 30, ensi kausi on viides perättäinen FC Lahden paidassa. Yhteensä hän on pelannut Kuhnureissa 96 Veikkausliigaottelua, joissa on syntynyt viisi maalia. Sesay on ollut kahdesti mukana viemässä FC Lahtea eurokentille.

Sierra Leonen maajoukkuepelaaja on päävalmentaja Toni Korkeakunnakselle tuttu pelaaja jo vuosien takaa. Heidän yhteinen taipaleensa alkoi FC Viikingeistä vuonna 2010. Lahteen Sesay siirtyi MYPA:sta kaudeksi 2014.

- Meillä lähtee jo yhdeksäs vuosi yhdessä. Sesay on luotettava laatupelaaja, joka on pelannut monta vuotta hyvällä tasolla, Korkeakunnas kertoo FC Lahden sivuilla.

- "Toke" on todella hyvä valmentaja. Hän luottaa minuun ja olemme kokeneet paljon yhdessä. Hän on opettanut minulle paljon pelillisiä, mutta myös kentän ulkopuolisia asioita, sanoo puolestaan Sesay.

Sesay on jatkosopimukseen tyytyväinen. Hän on viihtynyt hyvin mastokaupungissa ja odottaa jo innolla ensi kauden Eurooppa-liigan karsintaotteluita.

- Saimme lopulta sen, mitä me kaikki niin kovasti halusimme, mutta meidän pitää olla parempia ensi kaudella. Haluamme mennä Euroopassa pidemmälle kuin viimeksi ja tiedän, että voimme tehdä sen. Tarvitsemme vielä vahvistuksia, mutta joukkueen runko on mielestäni hyvä. Odotan innoissani ensi kautta, Sesay toteaa.

Lisää uutisia