FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 15.11.2017

Osipov nälkäisenä uuteen kauteen FC Lahden kanssa

Osipov nälkäisenä uuteen kauteen FC Lahden kanssa

Pavel Osipov odottaa innolla tulevaa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Venäläisen keskikenttämiehen Pavel Osipovin kausi FC Lahdessa meni täysin penkin alle maaliskuisen pahan loukkaantumisen myötä.

Polvivamma on kuitenkin nyt selätetty kanta ja mies jälleen täydessä harjoituskunnossa. Osipov itse on luonnollisesti tyytyväinen, että vaikeudet on selätetty ja kädessä on sopimus ensi kaudesta.

- Tunnen olevani taas sataprosenttisesti kunnossa. Olin todella iloinen päästyäni takaisin joukkueharjoituksiin, koska oli vaikeaa toipua ja olla yli puoli vuotta ilman rakkainta lajiani jalkapalloa, Osipov kertoo.

- Olen iloinen, että minulla on mahdollisuus viettää ainakin yksi vuosi lisää FC Lahdessa. Joukkue on mielestäni loistava ja olen lisäksi todella iloinen mahdollisuudesta pelata Eurooppa-liigaa.

Osipov tunnustaa, että hän seurasi hermostuneena ja jännittyneenä FC Lahden dramaattista loppukautta, joka vei lopulta eurokentille. Hän onkin asettanut kovat tavoitteet tulevalle vuodelle.

- Ensinnäkin, haluan voittaa Veikkausliigan. Henkilökohtaisesti haluan mitä kuka tahansa pelaaja eli tehdä maaleja ja syöttää niitä. Tietenkin yritän myös ilahduttaa faneja. Siitä kaikki voivat olla varmoja, että tulen tekemään parhaani, Osipov vakuuttaa.

Lisää uutisia