FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 14.11.2017

Osipov jatkosopimukseen FC Lahden kanssa

Osipov jatkosopimukseen FC Lahden kanssa

Pavel Osipov on selättänyt ikävän polvivamman. (Kuva: Juha Tamminen)

Pahan loukkaantumisen selättänyt Pavel Osipov on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen FC Lahden kanssa.

Venäläinen keskikenttämies Osipov debytoi Lahdessa jo kaudella 2016 pelaten 12 Veikkausliigaottelua, joissa syntyi yksi maali. Viime talven harjoitusottelut antoivat osviittaa, että edessä olisi todellinen läpimurto.

Maaliskuussa Osipov kuitenkin loukkasi polvensa sillä seurauksella, että 21-vuotiaan keskikenttämiehen pelit loppuivat ennen kuin kausi ehti edes toden teolla alkaa.

- Se oli todellinen sääli. Silloin näytti, että hän oli huippukauden kynnyksellä, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo.

Kymppipaikalla parhaiten viihtyvä, mutta myös laidalla tarpeen vaatiessa pelaava Osipov teki koko kevään ja kesän kovasti töitä kuntoutuksen kanssa. Syksyllä hän liittyi takaisin joukkueharjoituksiin.

- Kun Pavel tuli takaisin, hän oli entistä energisempi ja juoksuvoimaisempi. Kaikki merkit viittaavat siihen, että hän on parempi pelaaja kuin mitä oli viime vuonna, "Toke" uskoo.

- Hänestä tulee olemaan paljon apua. Pavel on todellinen joukkuepelaaja, joka saa näyttämään asiat helpoilta ja kaverit vieressä paremmilta. Huippupelaajasta on kysymys, Korkeakunnas muistuttaa.

Osipovin sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 13 sopimuspelaajaa.

Lisää uutisia