FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.46 // 14.11.2017

KuPS:lla isot odotukset uuden hankinnan suhteen

KuPS:lla isot odotukset uuden hankinnan suhteen

KuPS julkaisi maanantaina kamerunilaispuolustaja Luc Landry Tabi Mangan pelaajasopimuksen.

Kuopiolaisseura havaitsi laatupuolustajan potentiaalin viime talvena pelatussa harjoituspelissä.

- Me pelasimme viime talvena Tallinnassa KuPS:n kanssa Levadiaa vastaan ja kiinnitin huomiota heidän toppariinsa. Tabi Manga on vahva, liikkuva ja nopea pelaaja, Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara sanoo seuransa verkkosivuilla.

- Tilastodatan perusteella Tabi on Viron liigan paras keskuspuolustaja onnistuneissa taklauksissa (76%) ja hän on vahva myös syöttötarkkuudessa (89%) ja kaksinkamppailujen voittamisessa (72%). Me toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkueeseemme, KuPS:n urheilutoimenjohtaja Konstantin Shipulin puolestaan korostaa.

Lisää uutisia