FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.46 // 13.11.2017

KuPS:n Honkavaara: "Joukkuerakennus on hyvässä mallissa"

KuPS:n Honkavaara: "Joukkuerakennus on hyvässä mallissa"

Jani Honkavaara on tyytyväinen KuPS:n tilanteeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantaina harjoituskentälle palannut KuPS hakee vielä vahvistusta kenttäryhmityksen jokaiselle osa-alueelle. Maanantaina joukkue julkisti puolustaja Tabi Mangan sopimuksen.

- Joukkuerakennus on hyvässä mallissa. Jokaiselle osa-alueelle on tarkoitus hankkia vahvistusta ja saada pelipaikkakilpailua sekä sitä kautta saada pientä parannusta jokaiselle osa-alueelle, päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa KuPS:n verkkosivuilla.

Harjoituskausi aloitetaan kotimaisten sopimuspelaajien voimin. Maajoukkuetehtävissä olevien pelaajien pitäisi myös ehtiä mukaan, joukkueen ulkomaalaispelaajat ovat sen sijaan edelleen lomajaksolla kotimaissaan.

- Pelaajat ovat edelleen hyvässä kunnossa, kun taukoa on ollut vasta pari viikkoa. Pelituntumaa pidetään yllä ja ehkä pelaamme yhden treenipelinkin. Nuoret juniorit hyökkääjä Eetu Pellikka ja puolustaja Nuutti Tykkyläinen liittyvät maanantaina pysyvästi edustusjoukkueeseen. Tarkoituksena on myös testata marraskuussa joitakin uusia pelaajia, tämä ei kuitenkaan ole vielä varmistunut, Honkavaara toteaa.

Lisää uutisia