FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.46 // 13.11.2017

KuPS aloittaa harjoituskauden

KuPS aloittaa harjoituskauden

Hienon hopeamitalin saavuttanut Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkue aloittaa seuran verkkosivujen mukaan maanantaina 13.11. valmistautumisensa uutta sarjakautta varten.

Maanantaina alkava harjoitusjakso kestää kolme viikkoa ulottuen perjantaihin 1. joulukuuta saakka. Uusi pelikausi 2018 tuo mukanaan uusia kovia pelillisiä haasteita ja joukkue pääsee valmistautumaan niihin nyt jopa harvinaislaatuisen hyvästä lähtötilanteesta.

KuPS tähtää ensi kaudellakin Veikkausliigassa korkealle ja seura pääsee pelaamaan arvostettuja UEFA:n europelejä ensi kertaa sitten kesän 2012. Joukkueen pelaajarunko on hyvin pitkälti valmiina jo tässä vaiheessa vuotta ja tämän kauden aikana luodulle erittäin vahvalle pohjalle on hyvä lähteä rakentamaan uutta jatkoa.

Päävalmentaja Jani Honkavaara suuntaa uuteen pelikauteen positiivisin ajatuksin.

- Hyvillä mielin totta kai me lähdemme uuteen pelikauteen. Me analysoimme ensin vähän mennyttä ja parantaa meidän pitää, sillä vaatimukset kasvavat ensi kaudelle, valmentaja muistuttaa KuPS:n sivuilla.

Lisää uutisia