AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 13.11.2017

Ilari Mettälä siirtyy Ilves-paitaan

Ilari Mettälä siirtyy Ilves-paitaan

Ilari Mettälä vaihtaa Ilveksen keltapaitaan. (Kuva: Ilves)

Ilves on kiinnittänyt 23-vuotiaan Ilari Mettälän kahden vuoden sopimuksella. Mettälä siirtyy Ilvekseen Veikkausliigaan nousseesta Turun Palloseurasta.

Turussa "Ilu" toimi TPS:n yhtenä tärkeimpänä pelaajana ja isku muun muassa kuusi maalia 24. Ykkösen ottelussa. Yhtenä viime kauden ikimuistoisimmista maaleista voidaan sanoa syntyneen FC Hongan ja TPS:n välisessä ottelussa Ykkösen päätöskierroksella. Hän laukoi tasoitusmaalin Hongan verkkoon ja se auttoi TPS:n voittamaan sarjan ja nousemaan Veikkausliigaan.

Keskikentän laidoilla viihtyvä molempijalkainen oli yksi TPS:n parhaista kaudella 2017 ja turkulaiset toimittajat valitisivatkin Mettälän vuoden pelaajaksi. Silti valinta kahden Veikkausliigaseuran väliltä kääntyi Tampereen voitoksi.

- Alkukaudesta tuli loukkaantuminen, mutta loppukausi oli oikein hyvä ja noususta jäi hieno fiilis. Vanhassakaan ei ollut mitään vikaa sinänsä. Olen kuullut paljon hyvää Ilveksestä ja Veikkausliigan mitalijoukkue, niin vaikea tästä tarjouksesta oli kieltäytyä, tunnelmoi Mettälä.

Millainen pelaaja Ilvekseen siirtyy ja millaisia tavoitteita 192-senttisellä pelurilla on?

- Halu tehdä maaleja ja molempijalkaisuus ovat vahvuuksiani. Pelaan myös joukkueelleni ja laiturina pääsen maalipaikoille myös. Marraskuussa aloitan treenit Ilveksessä ja talven aikana hommataan voimaa lisää ja sitä kautta pääsen auttamaan Ilvestä jälleen mitalikamppailussa.

Lisää Mettälän mietteitä IlvesTV:ssä.

Lisää uutisia