FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.45 // 12.11.2017

Joona Tiainen jatkaa FC Lahdessa

Joona Tiainen jatkaa FC Lahdessa

Joona Tiainen, 17, on allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen FC Lahden kanssa.

FC Kuusysin kasvatista tuli viime vuonna FC Lahden seurahistorian ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt sopimuspelaaja. Viime kaudella Tiainen pelasi pääosin FC Lahden A-pojissa SM-sarjaa, mutta debyytti tuli edustusjoukkueessa talvella Suomen Cupissa. Loppukesästä nuori veräjänvartija pelasi myös muutaman pelin Kakkosta FC Lahti Akatemiassa.

- Viime kausi oli kehittymisen kannalta hyvä vuosi. Oli hieno asia saada myös kokemusta miesten peleistä. A-junioreiden ja miesten epelissä on iso ero, varsinkin fyysisesti, Tiainen tietää FC Lahden verkkosivuilla.

Ensimmäiset askeleet jalkapalloammattilaisena on otettu, mutta vielä on monta edessä.

- Arskan (Ari Korhosen) kanssa teimme hyvää työtä, säilyin ilman loukkaantumisia ja mielestäni kehityin paljon. Viime vuosi oli kuitenkin enemmän tutustumista liigajoukkueen päivittäiseen tekemiseen. Ensi vuonna minulla on selkeä tavoite haastaa pelaavan maalivahdin paikkaa. Haluan tehdä liigadebyytin, määrätietoinen Tiainen kertoo.

Joona Tiaisen sopimuksen myötä FC Lahdella on kasassa 12 sopimuspelaajaa.

Lisää uutisia