FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.45 // 9.11.2017

​Huuhkajat komeaan 3-0-voittoon Virosta

​Huuhkajat komeaan 3-0-voittoon Virosta

Huuhkajat otti selvän voiton Virosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajat voitti Viron maaottelussa torstaina Telia 5G Areenalla maalein 3-0 (2-0).

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 27. minuutilla. Suomi hyökkäsi vasemmalta. Pyry Soiri murtautui boxiin ja laukoi pienestä kulmasta pallon Viron maalin oikeaan takakulmaan. 2-0-osuma tuli piakkoin heti perään. Avausmaalin tehnyt Soiri löysi 31. minuutilla upealla syötöllä maalin edustalta Robin Lodin, joka laukoi kohti oikeaa alakulmaa ja veto livahti Mihkel Aksalun näppien kautta maaliin.

Toisella puoliajalla Suomi lisäsi johtoaan. 54. minuutilla Lod osui toistamiseen. Upea syöttökuvio Suomelta, joka päättyi siihen, että Lod sijoitti pallon pienestä kulmasta Viron maaliin ja 3-0-voiton Suomelle.

Kentällä nähtiin peräti kuusi Veikkausliigapelaajaa. Suomen riveissä kentällä ahersivat Rasmus Schüller ja Albin Granlund. Viron joukkueessa pelasivat Mihkel Aksalu, Henri Anier, Ats Purje ja Sergei Mosnikov.

Lisää uutisia