FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.45 // 6.11.2017

Matias Ojala Ilveksen riveihin

Matias Ojala Ilveksen riveihin

Kuva: Ilves

Matias Ojala siirtyy Ilvekseen PS Kemi:stä kahden vuoden sopimuksella.

Päättyneellä kaudella Ojala pelasi 28 Veikkausliigaottelussa Kemin paidassa ja on yhteensä pelannut liigakentillä 58 ottelussa. Maaleja Veikkausliigassa ei ole vielä syntynyt. Kaudella 2013-2014 Ojala pelasi lainalla saksalaisen HSV:n riveissä. Ojala sopeutuu moneen rooliin sekä puolustuksessa ja keskikentällä.

– Jos sarjan mitalijoukkue tarjoaa sopimusta, niin siitä on kyllä hankala kieltäytyä. Ilves on hyvin eteenpäin menevä seura. Vaikka ei ole sarjan suurin pelaajabudjetti, niin silti saadaan joka vuosi houkuteltua suomalaisia nuoria pelaajia pidemmillä parin vuoden sopimuksilla.

- Ilves tekee hyvää työtä, joten hyvillä fiiliksillä tulen tänne. Tämä oli paras vaihtoehto mun näkökulmasta tässä vaiheessa uraa, Ojala kertoo.

Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss kuvailee uutta pelaajaansa yhdeksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista.

– Ojala on ollut yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista Suomessa. Hän jo melko kokenut pelaaja ikäisekseen, paljon pelejä ykkösessä ja käynti ulkomailla ja nyt pari kautta Kemissä. Hän on meille monikäyttöinen pelaaja, joka on kunnostautunut varsinkin tällä kaudella laitapakkina mutta on myöskin keskikentän eri rooleihin käyttökelpoinen kaveri.

- Olemme olleet kiinnostuneita Ojalasta jo aiemmin, mutta nyt palaset loksahtivat molempien osalta kohdalleen, Wiss kuvailee.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia