FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.44 // 3.11.2017

​Rami Hakanpäästä Veikkausliigan Legenda

​Rami Hakanpäästä Veikkausliigan Legenda

"Rambo" HJK-paidassa kaudella 2012. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan Legendat-kunniakerho sai perjantaina uuden jäsenen, kun Legendaksi nimettiin Rami Hakanpää.

Veikkausliiga lanseerasi syksyllä 2007 suomalaisen jalkapallon satavuotisjuhlan kunniaksi uuden Legenda-kunniakerhon. Veikkausliigan Legendat ovat pelaajia tai muita jalkapallotoimijoita, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen, seuroilleen, paikkakunnilleen, Veikkausliigalle ja suomalaiselle jalkapalloilulle. Legendoilla ei ole järjestysnumeroa, vaan jäsenet listataan aakkosjärjestyksessä.

Rami Hakanpää debytoi Veikkausliigassa FC Jazzin paidassa jo 15-vuotiaana keväällä 1994 ja pelasi viimeiset Veikkausliigaottelunsa lähes 20 vuotta myöhemmin KuPS:ssa kaudella 2013. Väliin mahtuu myös pitkät rupeamat HJK:ssa ja FC Hongassa. Luotettava ja pallovarma Legenda viihtyi sekä keskikentällä että puolustuksessa ja oli joukkueissaan luontainen johtaja. Huimat 305 Veikkausliigaottelua, viisi mestaruutta ja viisi hopeamitalia kertovat selkeää kieltä Hakanpään roolista Veikkausliigassa miltei kahden vuosikymmenen aikana.

Lisää uutisia