AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2017

Antti Muurinen: "Voitamme, koska haluamme enemmän"

Antti Muurinen: "Voitamme, koska haluamme enemmän"

Antti Muurisen HIFK on kovassa paikassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja FC Honka kohtaavat lauantaina Veikkausliigakarsinnan toisessa osaottelussa Telia 5G Areenalla.

Ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, joten liigapaikka ratkaistaan lauantaina pelattavassa toisessa osaottelussa. Ottelu oli odotetun tasainen eikä kumpikaan joukkue juhlinut maalipaikoilla.

– Ensimmäinen osaottelu oli tasainen ja molemmilta nähtiin tiivistä puolustuspelaamista. Honka ei ottanut riskejä vaan he puolustivat alhaalta. Lopputulos kuvaa hyvin pelin luonnetta. Oma puolustuspelaamisemme onnistui kokonaisuutena hyvin. Honka sai liikaa keskityksiä ja kulmapotkuja. Molemmilla oli 2-3 hyvää maalipaikkaa, joista olisi voinut tehdä maalin. Odotan joukkueelta parempaa ja laadukkaampaa syöttöpelaamista ratkaisevassa ottelussa, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo seuransa verkkosivuilla.

HIFK:n pelaajista pelikiellosta vapautuva Jukka Halme on jälleen valmennusjohdon käytettävissä. Myös FC Honka sää tärkeän pelaajan kokoonpanoon, kun avauskohtaamisessa pelikiellon takia sivussa ollut Masar Ömer palaa espoolaisten pelaajavahvuuteen. Ömer oli päättyneellä Ykkösen kaudella FC Hongan toiseksi paras maalintekijä yhdeksällä osumalla.

– Ömer on tehnyt tällä kaudella paljon maaleja Ykkösessä. Hän on voimakkaana target-pelaajana vaarallinen erityisesti keskityspalloissa. Uskon, että Hongan peli voi suoraviivaistua Ömerin ollessa kentällä, Muurinen sanoo.

HIFK pääsee lauantaina pelaamaan kotiyleisön eteen, joka on Muurisen mukaan tärkeä asia pelaajille. Joukkue on äärimmäisen latautunut kauden viimeiseen otteluun. Panoksena on liigapaikka kaudelle 2017.

– Pääsemme pelaamaan loistaviin olosuhteisiin hyvälle kentälle. Keli on erinomainen ja paikalle odotetaan paljon yleisöä. Fanit ovat olleet koko kauden ajan mahtavasti meidän tukena ja pitäneet tunnelmaa yllä katsomossa. Lauantaina tarvitaan jokainen paikalle, sillä pelaajat saavat kannattajista todella paljon lisävirtaa. Voitamme, koska haluamme enemmän, Muurinen huomauttaa.

Lisää uutisia