FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 1.11.2017

HIFK:n pika-apu Kollar IS:lle: "Pitää vain sopeutua"

HIFK:n pika-apu Kollar IS:lle: "Pitää vain sopeutua"

HIFK:n maalilla keskiviikkoisessa Veikkausliigakarsinnan avausosassa pelasi pikahälytyksellä apuun kutsuttu Daniel Kollar.

Kollar sai kutsun HIFK:n riveihin farmijoukkue Gnistanista, kun Saku Eriksson loukkaantui Veikkausliigan päätöskierroksella ja sääntöjen mukaisella poikkeusluvalla HIFK sai hankkia loukkaantuneen maalivahdin tilalle korvaajan siirtoikkunan ulkopuolella.

Honka ja HIFK pelasivat avausosassa maalittoman tasapelin Tapiolassa. Kollar torjui pelissä muun muassa Hongan Borjas Martinin läpiajon. Kollar on pelannut aiemmin Hongan paidassa Veikkausliigaa, ja hän on seuran kasvatti.

– Aloitin viisivuotiaana jalkapallon täällä ja olen pelannut seurassa varmaan 16 vuotta. Tämä on futista. Pitää vaan sopeutua, Kollar sanoi kasvattajaseuransa kohtaamisesta.

– Eilen treeneissä pelaaminen varmistui, mutta jo lauantai-iltama tunnusteltiin, mikä tilanteeni on, mikäli tulisi komento pelaamaan.

Hän harmitteli, ettei HIFK pystynyt tekemään vierasmaalia. Toinen osaottelu pelataan lauantaina HIFK:n kotikentällä Helsingissä.

– Tiukka matsi ja tasaista vääntöä. Kohtalaisen varovaista peliä. Molemmat minimoivat riskejä, Kollar kuvaili.


HIFK – FC Honka Telia 5G Areenalla lauantaina 4.11. kello 14.00.

Lipunmyyntiin pääset tästä linkistä.

Ottelu esitetään myös suorana lähetyksenä Ruutu+:ssa.

Lähde: Ilta-Sanomat
Lisää uutisia