AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 30.10.2017

​Tatomirovic siirtyy IFK Mariehamniin

​Tatomirovic siirtyy IFK Mariehamniin

Ivan Tatomirovic siirtyy Grönvittin riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn julkisti maanantaina ensimmäisen uuden pelaajasopimuksensa, kun toppari Ivan Tatomirovic siirtyy Grönvittin riveihin.

Kaudella 2016 HJK:ta edustanut ja päättyneellä kaudella RoPS:ssa pelannut 28-vuotias serbialaispelaaja on allekirjoittanut IFK Mariehamnin kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

- Taustana sille että Ivan teki meidän kanssamme 2+1-vuotisen sopimuksen on se, että hän näkee meidät kunnianhimoisena seurana, jossa hän haluaa itse jatkaa panostusta omaan uraansa. Ivan on toppari, joka on korkeaa Veikkausliigatasoa ja uskomme hänen sopeutuvan hyvin joukkueeseemme ja ensi kaudelle rakentuvaan puolustuslinjaan uutena jäsenenä, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Hän on kokenut pelaaja, jolla on tilillään yli 150 pääsarjaottelua Bosniassa ja Suomessa, mutta samalla hän on vasta 28-vuotias ja olemme tyytyväisiä, että saimme hänet seuraan useammaksi vuodeksi.

Tatomirovic on saanut jalkapallo-oppinsa Serbian suurseurassa Belgradin Punaisessa Tähdessä. Ennen Suomeen tuloaan hän edusti FK Sarajevoa Bosnian liigassa kaudet 2012-15.

Tatomirovic saapuu vaimonsa ja yksivuotiaan poikansa kanssa Maarianhaminaan joulukuun alussa IFK:n joukkueharjoitusten jatkuessa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia