FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2017

TPS nousee Veikkausliigaan

TPS nousee Veikkausliigaan

TPS palaa Veikkausliigaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ykkösessä pelattiin lauantaina päätöskierros ja samalla varmistui, että TPS nousee ensi kaudeksi Veikkausliigaan.

Ykkösessä jännitystä riitti päätöskierrokselle, sillä nousu ratkaistiin FC Hongan ja TPS:n keskinäisessä ottelussa. Hongan piti voittaa ottelu ja kaikki näyttikin espoolaisten kannalta hyvältä, kun Kasperi Liikonen vei Hongan johtoon toisen puoliajan alussa. TPS nousi kuitenkin tasoihin 83. minuutilla Ilari Mettälän maalilla. Tulos säilyi ottelun loppuun saakka ja TPS pääsi juhlimaan Ykkösen voittoa kolmen pisteen erolla Honkaan. Näin Veikkausliigan 11 sijoittunut joukkue saa Hongan vastaansa liigakarsinnoissa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia