AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2017

Wiss tiedostaa PS Kemin vaarallisuuden

Wiss tiedostaa PS Kemin vaarallisuuden

Jarkko Wiss lähtee luottavaisena illan otteluun. (Kuva: Leo Hynninen)

Ilves isännöi illalla PS Kemiä Tammelassa. Ilves ei ole vielä kemiläisiä tällä kaudella voittanut.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss tiedostaa vastustajan hyökkäysvoiman. Toukokuussa PS Kemi mätti Tammelassa neljä maalia.

– Kemi on vaarallinen joukkue, jolla on oma selkeä tyylinsä. Heillä on isokokoinen hyökkääjä, jonka ympärille peli paljon perustuu. Ei välttämättä ole kiinni siitä, miten ykköspallo hoidetaan, vaan mitä sen ympärillä tapahtuu. Kemin laiturit ovat olleet hyvässä iskussa ja hyvä kymppipaikan pelaaja. Meiltä puuttuu voitto heitä vastaan tältä kaudelta, joten sitä lähdetään korjaamaan, Wiss kertoo Ilveksen sivuilla.

Ilves on ollut hyvässä vireessä syksyllä ja tamperelaiset ovat hävinneet 17 edellisottelustaan ainoastaan yhden. Wiss luottaakin hyväksi koettuun sapluunaan.

– Ei tässä vaiheessa kautta enää mitään uutuuksia tai hienouksia keksitä. Päivän vire ja halu voittaa asioita ratkaisevat viime kädessä. Kaikki tiedostavat tilanteen missä mennään. Pääasia on, että pystymme omaan rentoon hyvään suoritukseen. Neljässä viime pelissä on ollut erityisen hienoa se, että päästimme vain yhden maalin omiin ja sekin oli rankkari. Pakettimme on pysynyt hyvin kasassa.


Ilves - PS Kemi Tammelan stadionilla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia