AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2017

Piccareta kehui HJK:ta

Piccareta kehui HJK:ta

Fabrizio Piccareta myönsi HJK:n paremmuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter joutui antautumaan HJK:lle perjantai-iltana Veritas Stadionilla pelatussa ottelussa. Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta antoi pelin jälkeen tunnustuksen HJK:lle.

- He näyttivät tänään, miksi ovat saavuttaneet tällä kaudella kaiken. He olivat vahvoja jokaisella osa-alueella ja näyttivät eron meihin, tunnusti Piccareta Interin sivuilla.

Piccaretan mukaan ensimmäinen jakso ottelusta, jolloin HJK teki kolme maalia, oli yhteenveto Interin kaudesta.

- Olimme ihan hyvin pelissä mukana, mutta sitten he saivat hivenen onnekkaasti ensimmäisen maalinsa. Toisen se he tekivät erikoistilanteesta, missä meillä on ollut ongelmia koko kauden. Kolmas maaleista oli sitten täysi lahja meiltä, harmitteli Piccareta.

Piccareta jakoi ottelun jälkeen kiitosta joukkueen nuoriskaartille. Esiin hän nosti kentän nuorimman pelaajan Elias Mastokankaan.

- Elias oli yksi parhaista pelaajistamme tänään. Hän näytti, mitä haluamme tulevaisuudelta tässä seurassa. Nälkäisiä ja nuoria pelaajia, jotka haluavat menestyä, totesi Piccareta.


SJK-FC Inter OmaSP Stadionilla lauantaina 28.10. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia