AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2017

KuPS:n mitali ja JJK:n putoaminen varmistuivat (KuPS-JJK 2-1)

KuPS:n mitali ja JJK:n putoaminen varmistuivat (KuPS-JJK 2-1)

KuPS varmisti itselleen mitalin voittamalla kotikentällään JJK:n 2-1 (1-0). Samalla se tarkoitti sitä, että JJK putoaa ensi kaudeksi Ykköseen.

Savon Sanomat Areenalla vietettiin riehakkaita voitonjuhlia perjantaisen kotiottelun päätyttyä. JJK:sta hankittu 2-1-kotivoitto varmisti KuPS:lle mitalisijoituksen tämän kauden Veikkausliigassa. Tulos varmisti samalla JJK:n putoamisen liigasta. Kuopion Palloseura saavuttaa seurahistoriansa 16:nnen pääsarjamitalin.

Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä ja hyökkääjä Gbolahan Salami viimeistelivät voittoon tarvittavat maalit. Nissilän maali syntyi avausjaksolla, kun hänen ampumansa pallo muutti suuntaa ja jätti Teppo Marttisen voimattomaksi JJK:n maalilla.

Salami viimeisteli 2-0-maalin kypsästi toisella jaksolla Nissilän syötöstä. Hän kiersi vastaan tulleen Marttisen ja sijoitti pallon tyhjään reppuun.

JJK:n kavennuksesta vastasi sekunteja ennen loppuvihellystä Gael Etock.

Nissilä ja Salami viimeistelivät perjantaina tämän kauden yhdeksännet liigamaalinsa. Etockille osuma oli kymmenes.


PS Kemi-KuPS Sauvosaaren kentällä lauantaina 28.10. kello 14.00 ja JJK-VPS Harjun stadion lauantaina 28.10. kello 14.00. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia