AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2017

KuPS ja Ilves varmistivat mitalit

KuPS ja Ilves varmistivat mitalit

Ilves varmisti mitalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantaina pelattiin Veikkausliigan toiseksi viimeinen kierros. KuPS ja Ilves varmistivat mitalinsa ja samalla JJK:n putoaminen Ykköseen sai sinetin.

KuPS ja Ilves varmistivat mitalit itselleen, mutta joukkueiden järjestys jää kuitenkin päätöskierrokselle. KuPS voitti kotonaan JJK:n ja Ilves PS Kemin. KuPS ja Ilves lähtevät päätöskierrokselle tasapisteissä.

JJK:n tappio tiesi samalla sitä, että jyväskyläläisten visiitti Veikkausliigaan jäi tällä erää kauden mittaiseksi ja joukkue lähtee hakemaan vauhtia Ykkösestä. HIFK nousi dramaattisesti viime hetkillä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin SJK:ta vastaan ja piti elossa mahdollisuutensa säilyä suoraan. PS Kemin ja HIFK:n eroa päätöskierrokselle lähdettäessä on kolme pistettä ja HIFK:lla on kemiläisiä parempi maaliero.

IFK Mariehamn tarrasi tiukasti neljänteen sijaan, kun se voitti vieraskentällä RoPS:n. FC Lahden haaveet neljännestä sijasta kokivat kovan kolauksen, kun VPS palasi voittokantaan pitkän tauon jälkeen kukistamalla lahtelaiset. Vepsu ehti pelata 14 ottelua peräkkäin ilman voittoa. HJK sen sijaan otti kymmenennen peräkkäisen voittonsa voitettuaan FC Interin.

Veikkausliigan päätöskierros pelataan lauantaina 28.10.

Veikkausliiga perjantaina 20.10.
FC Inter-HJK 1-3 (0-3)
HIFK-SJK 2-2 (0-2)
Ilves-PS Kemi 1-0 (0-0)
KuPS-JJK 2-1 (1-0)
RoPS-IFK Mariehamn 0-3 (0-1)
VPS-FC Lahti 2-1 (1-1)


Veikkausliigaa voi seurata IS Extrassa ja Ruutu+:ssa, jotka esittävät suorana lähetyksenä kaikki kauden 2017 ottelut.

Lisää uutisia