AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2017

SJK:n Ions: "Uskomme kolmeen pisteeseen"

SJK:n Ions: "Uskomme kolmeen pisteeseen"

Billy Ionsilla on kokemusta maalinteosta HIFK-otteluissa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee taistelemaan vielä eurocup-paikasta tiukasti matkatessaan perjantaina sarjapaikastaan kamppailevan HIFK:n vieraaksi.

SJK:n edellinen ottelu Telia 5G Areenalla päättyi SJK:n voittoon HIFK:sta 2-0-luvuin. Molemmat maalit ottelussa teki Billy Ions. Ions myös tasoitti huhtikuussa Seinäjoella pelatun ottelun, kun pelattiin jo lisäaikaa. Ions oli sivussa kun SJK hävisi HJK:lle viime viikon torstaina, mutta taas mukana sunnuntaina pelatussa PS Kemi -tasapelissä.

- Kaikki varmasti ovat nähneet, että meillä on ollut hieman vaikeaa parissa viime ottelussa. Mutta me pysymme silti positiivisena ja uskomme, että saamme perjantaina tarvittavat kolme pistettä.

- Emme voi vaikuttaa muiden tekemisiin, mutta voimme itse tehdä kaikkemme, että pystymme pitämään haaveet europaikasta elossa. Voimme vain toivoa, että muut ottelut menisi meidän kannaltamme hyvin myös, sanoo SJK-hyökkääjä Ions.

HIFK on sarjassa toiseksi viimeisenä, eli karsijan paikalla, mutta heillä on vielä kahdella voitolla, tai voitolla ja tasapelillä, mahdollisuus nousta ohi PS Kemin ja siten suoran säilyjän paikalle. Kahdella tappiolla HIFK puolestaan voisi vielä valahtaa viimeiseksi ja tippua sarjasta suoraan. Siten HIFK tulee taatusti otteluun kovalla taistelutahdolla.

- Pelissä on kaksi joukkuetta, joilla molemmilla on pakkovoiton paikka. Paineet todennäköisesti on kuitenkin enemmän heidän puolellaan. Meidän täytyy pitää peli organisoituna ja käyttää paikat hyväksemme. Vain siten saamme sieltä voiton.

- Toivon myös, että siellä on meidän kannattajiamme paikalla, sillä sillä on suuri merkitys meille. Vaikka siellä olisi vain kymmenkunta meitä tukemassa, niin se auttaa ja sillä on oikeasti meille todella merkitystä, toivoo Ions.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia