AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2017

Ennakko: VPS-FC Lahti

Ennakko: VPS-FC Lahti

Viimeiset 14 otteluaan ilman voittoa pelannut VPS yrittää päästä takaisin voittokantaan FC Lahden kustannuksella.

Sekä VPS että FC Lahti yrittävät palata voittokantaan perjantaina.

Alavireisesti viime viikot pelannut FC Lahti on kokenut kolme perättäistä tappiota, mutta europaikka on edelleen mahdollinen, koska muut joukkueet ovat samaan aikaan menettäneet pisteitä. "Kuhnureiden" sapluuna loppukauteen onkin yksinkertainen: jäljellä on kaksi peliä, niistä tarvitaan kaksi voittoa ja kuusi pistettä, jotta paikka europeleihin ensi kaudeksi aukeaa.

- Meillä on vaikea jakso menossa ja kaikki kissan yhdeksän henkeä on nyt käytetty. Homma on vielä omissa käsissä, mutta ihan hyvä ei enää riitä. Meidän pitää pelata todella hyvin, että pääsemme tavoitteeseen. Siihen tarvitaan kaksi voittoa, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää.

- Nyt on ravisteltu itse kukin pois mukavuusalueelta, niin valmennus kuin pelaajat. On tuloksenteon aika, hän jatkaa.

Perjantaina vastassa on VPS, jolla on ollut haasteellinen syksy. Joukkue ei ole voittanut otteluakaan 14 peliin. Keskikesällä vielä visusti mitaleista taistellut joukkue on valahtanut sarjataulukossa yhdeksänneksi.

FC Lahti lähtee "Vepsua" vastaan hyvässä terveystilanteessa. Igor Jovanovic on taas pelikunnossa ja Stenio on kärsinyt pelikieltonsa. Kalle Taimi jatkaa edelleen sairastuvalla.


VPS-FC Lahti Elisa Stadionilla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Lahden verkkosivut
Lisää uutisia