AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2017

Ennakko: KuPS-JJK

Ennakko: KuPS-JJK

KuPS saa perjantaina vieraakseen sarjajumbo JJK:n

Kuopion Palloseuran mitalijahti jatkuu perjantai-iltana Savon Sanomat Areenalla JJK:ta vastaan.

Perjantain pelissä ratkotaan isoja asioita. Sarjakakkosena oleva KuPS taistelee mitalista ja europaikasta, hännillä oleva JJK taas omasta sarjapaikastaan. Vahvassa syysvireessä oleva JJK venyi aiemmin kotonaan maalittomaan tasapeliin Ilveksen kanssa ja kukisti viime pelissä viime kauden mestarijoukkueen IFK Mariehamnin 1-0. Taistelutahtoinen JJK-joukkue ei tule antamaan kuopiolaisillekaan mitään ilmaiseksi.

KuPS haluaa omalle kotikaudelleen kunniakkaan päätöksen oman kotiyleisön edessä.

- Meillä on hieno mahdollisuus voittaa jotain. Voittaminen perjantaina vaatii meiltä hyvää suoritusta. JJK on ollut kauden lopussa vahvempi kuin kauden alussa. JJK on pelaava joukkue ja joukkueessa on hyviä yksilöitä. Ongelmia on ollut aika paljon puolustuspäässä, nyt he ovat saaneet sen pitämään hyvin ja he ovat pitäneet nollan kahdesti peräkkäin, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Kuopion Palloseuran ja JJK:n keskinäiset paikallispelit ovat olleet säännönmukaisesti hyvin värikkäitä ja tunteikkaita näytöksiä. Kuopiolaiset saapuvat kentälle harmillisesta Ilves-tappiosta sisuuntuneena. Kaikki liikenevä voimavara laitetaan nyt peliin kauden loppuhuipennuksen ollessa menossa, eikä mitään enää säästellä kahden viimeisen sarjakierroksen aikana.

- Täysillä pitää mennä joka tilanteeseen. Helppoa peliä ei tule ollenkaan. Ilves-pelin pettymyksestä me olemme päässeet yli ja tilanne säilyi samana, meidän pitää edelleen voittaa JJK.

KuPS:n puolustaja Nikko Boxall on yhden ottelun mittaisessa pelikiellossa varoitustilin tultua täyteen Tampereella.


KuPS - JJK Savon Sanomat Areenalla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia