AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2017

SJK:lla luja luotto Kautoseen – "palauttaa työnteon kulttuurin"

SJK:lla luja luotto Kautoseen – "palauttaa työnteon kulttuurin"

SJK astuu ensi kaudella "Augen" aikaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkisti maanantaina Tommi Kautosen päävalmentajasopimuksen kolmea seuraavaa kautta koskien.

SJK pitää mediatilaisuuden kauden jälkeen päävalmentaja Kautosen sekä hänen tulevan valmennusryhmän muiden jäsenten kanssa. Samalla SJK kertoo lisää ensi kauden joukkueesta, jonka rakentaminen on jo aloitettu. Päävalmentaja Kautonen on ollut sen kasaamisessa mukana.

- Tommi Kautonen valittiin tämän seuran päävalmentajaksi pitkän harkinnan ja kartoittamisen tuloksena. Olemme keskustelleet useiden pelaajien sekä valmentajakollegoiden kanssa minkälaisesta valmentajasta on kyse.

- Uskon että Kautonen palauttaa seuraan nöyrän työnteon kulttuurin ja ottaa huomioon koko seuran kehittämisen, eikä halua vain viedä eteenpäin yksittäistä asiaa. Haluamme viedä koko seuraa, sen jokaisella osa-alueella eteenpäin, kertoo SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

Sarajärvi painottaa, että vaatimustason pitää olla jatkuvasti korkealla, jotta seura jo joukkue voivat kehittyä.

- Koemme että mestaruuskauden jälkeen SJK:n urheilullinen vaatimustaso laski, tai se vain tyytyi jo saavutettuun tasoon. Haluamme kuitenkin että kaikki tekevät yhdessä töitä ollakseen parempia kuin aiemmin. Haluamme seuralle päävalmentajan ja valmennusryhmän joka on vaativa, eikä ole tyytyväinen saavutettuun tasoon.

- Haluamme ihmisiä jotka eivät mieti vain omaa seuraavaa päiväänsä, vaan tämän koko seuran ja seuran pelaajien seuraavaa päivää. Sellaisia ihmisiä, jotka sitoutuvat rakentamaan seuraa ja joukkuetta ptikällä tähtäimellä. Haluamme että koko valmennustiimi sitoutuu siihen samaan vaatimustasoon ja tekemisen tasoon sen kautta. Uskomme että Tommi Kautonen on valmis sitoutumaan tähän, sekä etsimään ympärilleen ihmiset jotka ovat samalla tapaa valmiita, Sarajärvi jatkaa.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla perjantaina 20.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia