AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2017

​FC Interin Nyman löysi voitosta huolimatta parannettavaa

​FC Interin Nyman löysi voitosta huolimatta parannettavaa

Ari Nymanin edustama FC Inter voitti HIFK:n maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter voitti maanantaina Veritas Stadionilla HIFK:n lopulta reilusti 4-1 (1-1).

FC Interin puolustuksen keskustassa varmasti luutinut Ari Nyman ei ollut voitosta huolimatta ihan tyytyväinen otteluun. Varsinkin ensimmäisen jakson pelaaminen jätti toivomisen varaa.

- Ei se ihan suunnitelmien mukaan mennyt. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla oli aivan liikaa menetyksiä, vaikka HIFK ei mitenkään ihmeellisesti prässännytkään. Yksi näistä maksoi lopulta maalinkin, Nyman sanoi.

Inter ei jäänyt surkuttelemaan HIFK:n avausmaalia, vaan kuittasi sen nopeasti. Toisella jaksolla Inter oli Nymanin mukaan kärsivällinen.

- Onneksi saimme kuitattua heti heidän maaliin. Se loi uskoa toiselle jaksolle, jonka aikana peli oli paremmin kontrollissa. Olimme myös kärsivällisiä ja lopulta saimme siitä myös palkinnon. HIFK:n selkäranka napsahti lopulta siinä 2-1-maalissa ja lopulta teimme vielä kaksi maalia lisää.

Maanantaina uransa 379 Veikkausliigaottelun pelannut Nyman lupaa Interin syttyvän myös kauden kahteen viimeiseen peliin, vaikka se varmisti ensi kauden liigapaikkansa HIFK-voiton myötä myös teoreettisesti.

- Latinkia löytyy varmasti kahteen viimeiseen otteluun. Tämä on ollut meille kuitenkin pettymysten kausi ja hyvällä lopetuksella saamme kaikille paremman mielen.


FC Inter - HJK perjantaina 20.10. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia