AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2017

Ennakko: JJK-IFK Mariehamn

Ennakko: JJK-IFK Mariehamn

JJK pelaa maanantaina kotiyleisönsä edessä viime kauden mestaria IFK Mariehamnia vastaan.

IFK Mariehamn matkustaa maanantaiksi ensimmäistä kertaa tällä Veikkausliigakaudella sarjanousija JJK:n vieraaksi.

IFK Mariehamn taistelee edelleen tiukasti jopa kakkossijasta, mutta helppoa ottelua Harjulla ei ole luvassa. Viimeksi torstaina niin ikään mitaleista taisteleva Ilves jäi 0-0-tasapeliin yhä säilymisestä taistelevan JJK:n vieraana.

- JJK on hyvä joukkue, joka taistelee olemassaolostaan. Tiedossa on luultavasti melkoisen kova ottelu, jossa molemmat joukkueet haluavat pitää palloa, ennakoi Grönvitt-luotsi Peter Lundberg.

Joukkueitten kaksi aiempaa kohtaamista tällä kaudella on pelattu molemmat Maarianhaminassa ja ne IFK on vienyt nimiinsä maalein 5-2 ja 2-1.

Vierasotteluissa varsin vaatimattomasti tällä kaudella esiintynyt IFK Mariehamn korjasi kurssiaan kreivin aikaan torstaina FC Lahden vieraana ottamansa 1-0-voiton myötä.

- Lähdemme hakemaan vähintään yhtä hyvää esitystä kuin FC Lahtea vastaan. Silloin puolustus ja keskikenttä toimivat ja saimme luotua hyvin maalipaikkoja. Tuntuu hyvältä, että meillä on kaikki vielä omissa käsissä.

IFK:lta sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Robbin Sellin ja Rezgar Amani sekä kantapäävammasta kärsivä Aapo Mäenpää. Myös Phillip Sparrdal Mantilla on maanantaina sivussa varoitustilin täyttymisen takia.


JJK - IFK Mariehamn Harjun stadionilla maanantaina 16.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia