AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2017

Ennakko: FC Inter-HIFK

Ennakko: FC Inter-HIFK

FC Inter saa maanantaina vieraakseen kaksi ottelua putkeen voittaneen HIFK:n.

FC Inter saa Veritas Stadionille maanantaina vieraakseen kynsin ja hampain suoran säilyjän paikasta taistelevan HIFK:n.

Toista kertaa tällä kaudella Turussa vieraileva HIFK on tällä hetkellä Veikkausliigan sarjataulukossa karsijan paikalla. Joukkue on herännyt viime hetkellä taisteluun paikasta auringossa. Interin päävalmentaja Fabrizio PIccareta on pannut merkille "Rödan" hyvät otteet viime aikoina.

- He ovat parhaimmassa vedossa tällä hetkellä, mitä ovat koko kauden aikana olleet. He taistelevat tiukkaan suoran säilyjän paikasta, toteaa Piccareta.

Ihan täysin varma ei Interinkään paikka ensi kauden Veikkausliigassa vielä ole. Joukkue on kolme ottelua ennen loppua seitsemän pinnaa HIFK:ta edellä. Joukkueiden välissä on myös PS Kemi, jolla pisteitä on kolme Interiä vähemmän.

Interillä on maanantain otteluun jalkeilla oikeastaan paras mahdollinen miehistö. Päävalmentaja Piccaretan mukaan kauden kolme viimeisintä ottelua ovat myös pelaajille näytön paikka.

- Nämä ovat otteluita, joista näen, ketkä todella haluavat olla osa tätä joukkuetta myös ensi kaudella, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat maanantaina vain Niko Markkula ja Jere Koponen. Kaikki muut pelaajat ovat Piccaretan käytössä, kun kokoonpano valitaan.


FC Inter - HIFK Veritas Stadionilla maanantaina 16.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut
Lisää uutisia