FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 12.10.2017

​Vuorinen näki ongelmia VPS:n puolustamisessa

​Vuorinen näki ongelmia VPS:n puolustamisessa

Petri Vuorisen (oik.) valmentama VPS on pelannut jo 13 peliä putkeen voittamatta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS jäi ilman voittoa jo 13. kerran peräkkäin Veikkausliigassa torstaina, kun FC Inter venyi Vaasassa viime hetkillä tasapeliin.

Vaasalaisten päävalmentaja Petri Vuorinen oli luonnollisesti harmissaan siitä, että voitto karkasi jälleen kerran - vieläpä aivan loppuhetkillä. Ottelu päättyi 2-2.

– Tämä oli meiltä hyvä peli. Hyvä alku ja paikkoja oli heti ottelun alussakin. Pelasimme monipuolista futista ja meillä oli paikkoja tehdä enemmänkin. Teimme kaksi maalia ja niillä pitäisi Veikkausliigassa voittaakin ottelu. Puolustamisessa meillä oli samanlaisia ongelmia kuin aiemmin tilanteissa, joissa Inter painoi meitä alas. Olemme päästäneet samantyyppisiä maaleja läpi kauden.

– Joukkueelle iso kiitos. He antavat joka pelissä kaikkensa ja niin he antoivat tänäänkin. Siitä se ei jää kiinni. Emme vaan tänään saaneet sitä palkintoa, jonka soisin jokaiselle, joka välittää Vepsusta; niin seuraväelle, katsojille, tälle kaupungille ja tietenkin pelaajille. Vuorinen totesi.


RoPS - VPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 15.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia