FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 12.10.2017

​Piccareta jakoi tunnustusta omilleen ja VPS:lle

​Piccareta jakoi tunnustusta omilleen ja VPS:lle

Fabrizio Piccaretan käskyttämä FC Inter venyi torstaina tasapeliin Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter nousi torstai-iltana viime hetkillä 2-2-tasapeliin Vaasassa VPS:n vieraana.

Philip Njoku viimeisteli tasoitusmaalin ottelun lisäajalla. FC Interin päävalmentaja oli ylpeä siitä, että hänen joukkueensa nousi tasoihin vielä aivan loppuhetkillä. Tunnustusta italialaisluotsi jakoi myös kotijoukkueelle.

– Tänään nähtiin hyvä futismatsi. VPS:aa vastaan on vaikea pelata. He ovat uniikki joukkue tässä liigassa. Vaikka tulokset nyt kiertävät heitä, he pelaavat sarjan parasta jalkapalloa. Jos prässäät heitä kovaa, niin he voivat vahingoittaa sinua, koska he ovat niin hyviä tulemaan ulos paineen alta. Jos puolustat matalalta, kuten me tänään, he löytävät silti pieniä tiloja ja pystyvät vahingoittamaan sinua. Me puolustimme tänään hyvin, mutta silti VPS onnistui murtamaan meidän puolustuksemme etenkin toisen jakson alussa, Piccareta sanoi.

– Sanoin pelaajille, että olen heistä ylpeä. Ei ole helppoa nousta tasoihin tällaisessa pelissä. Meillä oli pari hyvää paikkaa ennen tasoitustakin, mutta emme menettäneet itseluottamusta. Vartti ennen loppua jahtasimme varjoja ja olimme jäljessä, mutta lopussa emme silti vain räiskineet, vaan teimme omat asiamme hyvin ja ansaitsimme tasapelipisteen. Silti onnittelen kollegaani (Petri Vuorista), hänen jenginsä peliä on hienoa katsoa ja se on myönnettävä jopa vastustajana, hän jatkoi.


FC Inter - HIFK Veritas Stadionilla maanantaina 16.10. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia