FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 12.10.2017

Muurinen: "Takaa-ajo on todellakin nyt käynnissä"

Muurinen: "Takaa-ajo on todellakin nyt käynnissä"

Antti Muurisen valmentama HIFK otti torstaina makean 4-0-kotivoiton PS Kemistä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK otti torstaina tärkeän 4-0-voiton PS Kemistä. Nyt tähtirintojen ero kemiläisiin on kolme pistettä, kun Veikkausliigaa on jäljellä kolme kierrosta.

HIFK:n maaleista vastasivat Juho Mäkelä ja Aleksi Ristola, jotka tekivät kummatkin kaksi rysää.

– Olimme valmistautuneet ja latautuneet tähän matsiin hyvin. Saimme heti pari mestaa, joista pistimme pallon häkkiin. Hyvä alku helpotti peliä ja olimme tänään selvästi parempi jengi. Hyvä peli tähän paikkaan. Vielä on kolme matsia jäljellä ja loppuun asti taistellaan kymmenennestä sijasta. Kaikki meidän joukkueessa haluavat päättää kauden päätöskierrokseen. Jos joudutaan karsimaan niin pelataan siellä mahdollisimman hyvät kaksi ottelua, Ristola kertoi.

Myös HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli luonnollisesti tyytyväinen murskavoittoon. Ainoastaan toppari Tuomas Ahon loukkaantuminen tunnin kohdalla jäi kaivelemaan kokenutta luotsia.

– Tällaista voittoa on odotettu ja tätä tarvittiin. Tämä antoi mahdollisuuden jäljellä oleviin peleihin. Harjoituksissa on näkynyt hyviä asioita ja meillä on oikeastaan koko jengi terveenä. Ahon vamma harmittaa ja katsotaan mikä hänen tilanne on. Saimme tällä voitolla parannettua myös maali-eroamme, joka voi olla ratkaisevassa roolissa sijoitusten kannalta. Takaa-ajo on todellakin nyt käynnissä ja loppuun asti taistelemme, että venymme PS Kemin ohi kymmenennelle sijalle, Muurinen sanoi.


FC Inter - HIFK Veritas Stadionilla maanantaina 16.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia